9.6.16

VP MAGAZIN nr. 27



     La inceput de vacanta, iata ca apare si numarul 27 al revistei noastre de foiletoane.  Chiar daca s-a lasat putin asteptata, avem in continuare povesti mai noi sau mai vechi , asa cum v-am obisnuit.

     Neobositul Milos Dumbraci ne transpune intr-o lume fantastica, in compania unor razboinici de elita numiti „Pieile de fier”. 
In „Combat temporal” grupul aerian,  desemnat pentru parada aviatica primeste  un nou ordin de misiune, oarecum invaluit in mister.
Cronicarul Sonje face cunostinta cu fascinanta Adierea noptii si afla povestea Sagunei, Marea Tesatoare a Samirului si legenda lui Larodne Strabunul. Toate acestea in foiletonul „Krakstar-Cronicile Samirului” al Luminitei Dobrea.
Continua jocurile si intrigile din thrillerul „Fratia asistentelor”, precum si „Expeditia Simbad” a lui Tim Severin, care ajunge cu nava Sohar in stramtoarea Malacca.
„Piratii din Singapore” ajunge la ultimul episod,  intr-un happy-end caracteristic serialelor de altadata, iar „Numaratoare inversa” , „Razboi aerian” si „Team Rafale” ne spun in continuare povesti din lumea zburatorilor. 
Westernul „Furtuna peste Staked Plains” a ajuns la episodul al treilea, in care tanarul pistolar Sycamore trece prin momente dificile,  iar viitorul sau se pare ca este la capatul unei franghii.
Si la final, dar nu cel din urma, va veti intalni in premiera cu un policier-SF  intitulat „Pisica si Capcaunul”, scris de maestrul Sergiu Somesan si caruia ii multumim pe aceasta cale.

Lectura si vacanta placuta! 
Tineti aproape!

Niciun comentariu:

Colectie de Povestiri SF&F

Pro Arte - Gh. Mocanu (1938-1993)

Vladimir Colin - Grifonul lui Ulise

Constantin Ignatescu - Agurida

Vladimir Colin - Timp cu calaret si corb

Alexandru Mitru - Legenda Valaha

Nikolai Gogol - Taras Bulba

Bernard Cornwell - Harlequin

Bernard Cornwell - Vagabond

Bernard Cornwell - Eretic

Ion Arama - Luntrasii lui Vlad Voda

Eugen Boureanul - Vijelia