31.3.16





        Odata cu Prier iata ca apare si numarul 26 al revistei VP-Magazin!
    Incepem cu o povestire steampunk din universul Luizienilor, imaginat de Milos Dumbraci, intitulata „Cal mecanic, la Rege, Sah”, dupa care incercam sa aflam cum evolueaza „Combat temporal” al lui Ryan Clifford , ajunsa la episodul al doilea.
     Tot la episodul al doilea a ajuns si calatoria lui Sonje, cronicarul ratacitor al Samirului si dupa o intalnire cu Strigatul Furtunii, aflam de la batranul Kayam legenda krakstarilor si a primului imblanzitor.
     „Expeditia Sindbad” aflata in drum spre marea Chinei, trece prin momente dificile in timpul unei furtuni salbatice, iar „Fratia asistentelor” isi continua jocurile si intrigile.
     Florin Purluca ne spune povestea intitulata „Conul” in care un medic misterios desfasoara un experiment straniu in atmosfera plina de mister a secolului XIX.
       Continua foiletonul de altadata  „Piratii din Singapore”, precum si thillerul-militar „ Numaratoare inversa” . Tot din lumea aeronauticii, ultimul episod al benzii desenate „Operatiunea Nexus One”, precum si o noua povestire din seria „Razboi aerian”, in sectiunea „Aripi” .

Lectura placuta si tineti aproape!
Echipa VP Magazin

Niciun comentariu:

Colectie de Povestiri SF&F

Pro Arte - Gh. Mocanu (1938-1993)

Vladimir Colin - Grifonul lui Ulise

Constantin Ignatescu - Agurida

Vladimir Colin - Timp cu calaret si corb

Alexandru Mitru - Legenda Valaha

Nikolai Gogol - Taras Bulba

Bernard Cornwell - Harlequin

Bernard Cornwell - Vagabond

Bernard Cornwell - Eretic

Ion Arama - Luntrasii lui Vlad Voda

Eugen Boureanul - Vijelia