5.12.16

*** JACK REACHER – Special ***
 În semn de preţuire pentru fanii revistei noastre, v-am pregătit un număr special de Crăciun, care cuprinde traduceri proprii ale unor povestiri de Lee Child din seria Jack Reacher.
Redescoperiţi bucuria lecturii în revista  virtuală făcută de cititori pentru cititori.
 Lectură plăcută şi Crăciun Fericit!
 La multi ani!
Echipa VP MAGAZIN

VP Magazin nr. 35Revenim cu un nou număr din VP Magazin, după o pauza ceva mai mărişoară, şi vă invităm la lectură. Ţineţi aproape!

VP Magazin nr. 34Fiindcă Vacanţa este aproape, revenim cu un nou număr din VP Magazin! Dacă unele foiletoane se incheie în acest numar, altele la fel de interesante le vor lua locul.
Vacanţă plăcută şi... Ţineţi aproape!VP Magazin nr. 33

Bine v-am regăsit! Foiletoanele 3A din acest număr demarează în forţă cu un nou episod din Seria Cadeţilor Spaţiali ai lui Adam Moon, ne introduc în lumea fantastică a Rodicăi Bretin si a Călăreţilor de Fier, după care ne produc o reîntâlnire cu faimosul Jack Reacher-personaj imaginat de Lee Child- în ipostaza adolescentină a Fiului cel Mic. Un foileton de altădată deschide seria cu parfum de epoca a Minunatelor aventuri ale Căpitanului Corcoran de Alfred Assolant.  Combat Temporal, Misiune pentru Mercenari si Team Rafale ne asigură doza de „militareala” obişnuită a revistei noastre, iar westernul Mascatul al lui Albert Bonneau ne aduce aminte de îndrăgitele foiletoane interbelice.

Lectură plăcută şi ţineţi aproape!


VP Magazin nr. 32


Nu e păcăleală de 1 Aprilie!
O nouă repriză de foiletoane, cu traduceri inedite şi opere autohtone din domeniul 3A, numai în acest numar de Prier.
Lectură plăcută şi ţineţi aproape!

VP Magazin nr. 31


La început de primăvară vă oferim un număr nou-nouţ din aşteptata colecţie de foiletoane a VP Magazin. Lectură plăcută şi ţineţi aproape!

VP Magazin nr. 30 - SpecialÎn acest număr Special de Crăciun, printre noutăţi vă dăruim şi un episod din universul STAR WARS - Blade Squadron
Lectură plăcută, Forţa fie cu voi!
La multi ani şi Craciun Fericit !
Echipa VP MAGAZIN

VP Magazin nr. 29


Odata cu  Luna Cadourilor, in ajun de Mos Nicolae, isi face aparitia si numarul 29 al revistei noastre de foiletoane. E drept ca a cam intarziat, dar in compensare in aceasta luna vom avea doua numere cu un aport substantial de pagini. In speranta ca va vom capta atentia, va lasam in lumea foiletoanelor 3A si va dorim 
Lectura placuta si tineti aproape!


Un comentariu:

Anonim spunea...

Un an nou cu bucurii si impliniri! Va multumesc pentru toate cartile minunate!

Gabi M.

Colectie de Povestiri SF&F

Pro Arte - Gh. Mocanu (1938-1993)

Vladimir Colin - Grifonul lui Ulise

Constantin Ignatescu - Agurida

Vladimir Colin - Timp cu calaret si corb

Alexandru Mitru - Legenda Valaha

Nikolai Gogol - Taras Bulba

Bernard Cornwell - Harlequin

Bernard Cornwell - Vagabond

Bernard Cornwell - Eretic

Ion Arama - Luntrasii lui Vlad Voda

Eugen Boureanul - Vijelia