5.12.16


VP Magazin nr.41


În acest sfârşit de toamna târzie, începem seria de povestiri printr-o întâlnire spectaculoasă cu un „Predator” mai puţin obişnuit, în povestirea „Riposta” de Steve Perry. „Dosarele Imposibilului” de Rodica Bretin ne conduc spre „Poarta stelara a Canadei”, iar „Vârtejul” lui Keith Douglass  ne poartă în ochiul uraganului războinic dezlănţuit în Marea Nordului. Un nou foileton începe cu primul episod din „Extraordinarele aventuri ale lui Rodolphe Durant” - „Gangster” publicat de Leon Negruzzi în 1933. „Mercenarul Etern” – Casca  reuşeşte să iasă din mina în care fusese aruncat de jocul sorţii, iar lupta dintre cele două universuri din povestirea „Fosila” devine ...explozivă la propriu. O nouă povestire din seria Jack Reacher ne dezvăluie „Noua identitate a lui James Penney” şi în final ne întâlnim cu „Geronimo şi Diavolul sângeros” într-un western antebelic de Edgar Rice Burroughs, creatorul lui Tarzan.
Lectură plăcută şi... Ţineţi aproape!

Echipa VP MAGAZIN

VP Magazin nr.40


Gata cu Vacanţele... a venit Toamna!Aşa că, dragi prieteni... „burta pe carte”!
Ce v-am mai pregătit?
O nouă povestire din seria „Predator”, de această dată cu luptătorii Nordului, intitulată „Turnul lui Skeld” de S.D.Perry. Rodica Bretin şi un nou episod din „Dosarele Imposibilului-Aeroportul bântuit”.
 Din seria „Carrier” de Keith Douglass avem episodul IV din „Vârtejul” şi partea a doua a povestirii „Zeul învăluit în fum” de Willis George EMERSON. „Mercenarul etern”, nemuritorul Casca îşi continuă lupta cu destinul, iar Jack Reacher descâlceşte iţele unor „Razboaie mici”.
Primul episod din povestirea „Fosila” de Greig Beck urmăreşte aventurile temporale ale unui commando dintr-un univers paralel, care interferează cu strămoşii rasei umane. Pentru final am ales un jurnal „misterios”atribuit amiralului R.E.Byrd - „Taramul de dincolo de Poli” şi plasat sub deviza Net-Fiction.
Lectură plăcută şi... Ţineţi aproape!

Echipa VP MAGAZIN

VP Magazin nr.39


Bine v-am regăsit! 
Pentru Vacanta v-am pregatit foiletoane noi-noute in numarul 39 al VP MAGAZIN:
- Seria de povestiri „Predator” continua cu o aventura in Japonia medievala- „Trei Scantei”- de Larry Correia, urmata de o pagina din „Dosarele imposibilului” de Rodica Bretin si de episodul 3 din „Vartejul” lui Keith Douglass. Un SF de la inceputul secolului trecut, nuvela „Zeul invaluit in fum” de Willis George Emerson ne conduce intr-o calatorie spre Pamantul interior, iar Barry Sadler ne prilejuieste o intalnire fantastica cu „Mercenarul Etern”. In a treia povestire din seria Jack Reacher- „Ascunsa in adancuri”, il reintalnim pe tanarul politist Jack Reacher, actionand sub acoperire la nivel inalt. Jack Hillman ne spune povestea unui commando de sacrificiu aflat in  „Misiune de cercetare” pe o planeta colonizata de fiinte extraterestre, Iar Zane Gray ne prilejuieste o ultima intalnire cu „Granicerii din Texas”.
Lectură plăcută şi... Ţineţi aproape!

Echipa VP MAGAZIN


VP Magazin nr. 38


Trecu şi 1 Mai muncitoresc, aşa că revenim cu un număr nou-nouţ plin de ceva militareală.
Juniorul Jack Reacher îşi încordează puţin muşchii din dotare, în partea a doua a povestirii “Căldură mare” şi ne reamintim “Regulile lui Jack Reacher” compilate pentru dumneavoastră de Lee Child. Genul Militar este susţinut din plin de noua serie Carrier(nr.5) de Keith Douglass – „Vârtejul”-ep. II, de povestirile SF „Predator”de Dayton Ward şi „Drone” de Jay Werkheiser,  şi partea a IV a din „Forţele Speciale” de Erik Meyer. Pentru variaţie, un horror SF  "Sasquatch"de Eric S. Brown şi partea a doua din westernul de altădată “Grănicerii din Texas” de Zane Gray. Încheiem cu o bandă desenată specială, venita tocmai de la West Point, adica de acolo de unde învaţă milităreală, aliaţii noştri americani – prototipul SF “Ruina Tăcută”.
Lectură plăcută şi... Ţineţi aproape!
Echipa VP MAGAZIN

VP Magazin nr. 37


Bine v-am regăsit!De Marţişor, o nouă serie de foiletoane 3A: o reîntâlnire cu imbatabilul Jack Reacher în povestirea „Căldură mare” de Lee Child, urmată de o călătorie în lumea SF prin povestirea „Cimitirul curiozităţilor” a tânărului autor Paul Dimulescu. Genul Militar este susţinut de o nouă serie Carrier(nr.5) de Keith Douglass – „Vârtejul”, de povestirea SF „Sanctuarul”de David W. Amendola şi partea a III a din „Forţele Speciale” de Erik Meyer. Literatura interbelică este reprezentată de povestirea „Veriga lipsă” de William L.Alden şi de westernul „Grănicerii din Texas”de Zane Grey.
Lectură plăcută şi... Ţineţi aproape!
Echipa VP MAGAZINVP Magazin nr. 36*** JACK REACHER – Special ***
 În semn de preţuire pentru fanii revistei noastre, v-am pregătit un număr special de Crăciun, care cuprinde traduceri proprii ale unor povestiri de Lee Child din seria Jack Reacher.
Redescoperiţi bucuria lecturii în revista  virtuală făcută de cititori pentru cititori.
 Lectură plăcută şi Crăciun Fericit!
 La multi ani!
Echipa VP MAGAZIN

VP Magazin nr. 35Revenim cu un nou număr din VP Magazin, după o pauza ceva mai mărişoară, şi vă invităm la lectură. Ţineţi aproape!

VP Magazin nr. 34Fiindcă Vacanţa este aproape, revenim cu un nou număr din VP Magazin! Dacă unele foiletoane se incheie în acest numar, altele la fel de interesante le vor lua locul.
Vacanţă plăcută şi... Ţineţi aproape!VP Magazin nr. 33

Bine v-am regăsit! Foiletoanele 3A din acest număr demarează în forţă cu un nou episod din Seria Cadeţilor Spaţiali ai lui Adam Moon, ne introduc în lumea fantastică a Rodicăi Bretin si a Călăreţilor de Fier, după care ne produc o reîntâlnire cu faimosul Jack Reacher-personaj imaginat de Lee Child- în ipostaza adolescentină a Fiului cel Mic. Un foileton de altădată deschide seria cu parfum de epoca a Minunatelor aventuri ale Căpitanului Corcoran de Alfred Assolant.  Combat Temporal, Misiune pentru Mercenari si Team Rafale ne asigură doza de „militareala” obişnuită a revistei noastre, iar westernul Mascatul al lui Albert Bonneau ne aduce aminte de îndrăgitele foiletoane interbelice.

Lectură plăcută şi ţineţi aproape!


VP Magazin nr. 32


Nu e păcăleală de 1 Aprilie!
O nouă repriză de foiletoane, cu traduceri inedite şi opere autohtone din domeniul 3A, numai în acest numar de Prier.
Lectură plăcută şi ţineţi aproape!

VP Magazin nr. 31


La început de primăvară vă oferim un număr nou-nouţ din aşteptata colecţie de foiletoane a VP Magazin. Lectură plăcută şi ţineţi aproape!

VP Magazin nr. 30 - SpecialÎn acest număr Special de Crăciun, printre noutăţi vă dăruim şi un episod din universul STAR WARS - Blade Squadron
Lectură plăcută, Forţa fie cu voi!
La multi ani şi Craciun Fericit !
Echipa VP MAGAZIN

VP Magazin nr. 29


Odata cu  Luna Cadourilor, in ajun de Mos Nicolae, isi face aparitia si numarul 29 al revistei noastre de foiletoane. E drept ca a cam intarziat, dar in compensare in aceasta luna vom avea doua numere cu un aport substantial de pagini. In speranta ca va vom capta atentia, va lasam in lumea foiletoanelor 3A si va dorim 
Lectura placuta si tineti aproape!


2 comentarii:

Anonim spunea...

Un an nou cu bucurii si impliniri! Va multumesc pentru toate cartile minunate!

Gabi M.

Unknown spunea...

VA multumesc.pt.carti.am sa . Le citesc. In autobus.

Colectie de Povestiri SF&F

Pro Arte - Gh. Mocanu (1938-1993)

Vladimir Colin - Grifonul lui Ulise

Constantin Ignatescu - Agurida

Vladimir Colin - Timp cu calaret si corb

Alexandru Mitru - Legenda Valaha

Nikolai Gogol - Taras Bulba

Bernard Cornwell - Harlequin

Bernard Cornwell - Vagabond

Bernard Cornwell - Eretic

Ion Arama - Luntrasii lui Vlad Voda

Eugen Boureanul - Vijelia